Fontos információ mindazoknak, akik a régi (nem akkreditált) rendszerben szerezték meg hr menedzser diplomájukat, és szeretnének mesterképzésen továbbtanulni!!!!
space

Kedves HR menedzser kollégák!

Amikor elkezdődött az akkreditációs mizéria a Bolognai rendszer miatt, az ZSKF azt közölte, hogy aki a régi rendszerben szerezte meg a hr menedzser diplomáját, addig nem kezdheti el a mester képzést, amíg le nem teszi költségtérítéses formában a plusz 1 kiegészítő évet. 

Az a helyzet, hogy az összes nagy egyetem, mint például a Műegyetem, vagy a Corvinus, elfogadja a régi rendszerben kiadott főiskolai diplomát, mint bemeneti diplomát, a kreditelismerés is simán működik, és lehet vele jelentkezni államilag finanszírozott képzésre, mivel a Bolognai rendszerben az állam 10 helyett 12 félévet támogat! 

Jelen pillanatban a BME-GTK Vezetés és Szervezés MSc képzésére járok, ZSKF-es régi rendszerű főiskolai HR menedzser diplomával. 

Szóval kedves kollégák, ha szeretnétek továbbtanulni MSc képzésen, nyugodtan adjátok be a jelentkezéseteket, probléma nélkül elfogadják! A jelentkezési határidő a 2009 szeptemberi képzésekre február 15 (mivel munkaszüneti napra esik, február 16).  

Még egy apró infó: hallottam olyat, hogy egyeseket azzal ijesztgetnek, hogy ha főiskolai diplomával kezded az MSc-t, a mesterképzés elvégzése után csak BSc diplomát kapsz, mivel számít a bemeneteli diploma. EZ NEM IGAZ! A Bolognai rendszer lényege a 3 év főiskolai szint plusz két év egyetemi szint! Szóval ha MSc csinálsz, az mindenképpen egyetemi MSc diploma lesz! Remélem, sokaknak tudtam segíteni.

Sok sikert kívánok minden Kedves Kollégának!